ماجرای تکان‌دهنده نوجوان سرطانی که به طرزی معجزه‌آسا شفا گرفت! + فیلم

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، برنامه اختیاریه به تازگی میزبان سه بیمار سرطانی بود که با صبوری به جنگ این بیماری مهلک رفته‌اند. در میان آنها اما قصه یک نوجوان بسیار تکان دهنده بود. از پسری به نام علی صحبت می‌کنیم که پس از ابتلا به بیماری کشنده سرطان به طرزی معجزه‌آسایی از مرگ نجات یافت.

مادر علی می‌گوید: مدتی گوش علی درد می‌کرد و با نظر پزشکان متوجه شدیم که به بیماری نادر سرطانی دچار شده است. با این وجود اما من تا اولین دوره شیمی درمانی به پرستاران گفتم به او چیزی نگویند تا اینکه خودش فهمید و بسیار منزوی شد. پس از مدتی که شیمی درمانی و پرتو درمانی را انجام دادیم علی دچار ایست قلبی شد و نوسانات شدیدی را تحمل کرد.

در ویدئوی زیر ادامه صحبت‌های مادر علی را می‌شنوید.



این خبر ماجرای تکان‌دهنده نوجوان سرطانی که به طرزی معجزه‌آسا شفا گرفت! + فیلم اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

بهنام صفوی درگذشت

به گزارش خبرنگار اجتماعی سایت خبرهای فوری، بهنام صفوی خواننده موسیقی پاپ که مدت ها بود از بیماری سرطان رنج می برد، امروز دوشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ درگذشت.

صبح امروز رضا فوادیان مدیر برنامه‌های بهنام صفوی با انتشار این خبر در صفحه شخصی خود اعلام کرد وی در اصفهان دارفانی را وداع گفته است.

منیر فرمانفرماییان درگذشت

این خبر بهنام صفوی درگذشت اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

کشف نحوه مقابله سلول‌های بدن با پیشرفت سرطان

یکی از چالش‌های بسیار مهم و و اساسی در مبارزه با سرطان در جلوگیری از متاستاز یا همان گسترش توده‌های سرطانی در بدن تعریف می‌شود. در جدیدترین مقاله‌ای که در ژورنال معتبر یاخته (Cell) به چاپ رسیده بالاخره یک راه …

The post کشف نحوه مقابله سلول‌های بدن با پیشرفت سرطان appeared first on دیجیاتو.

عجیب ولی واقعی؛ امواج موبایل سرطان‌زا نیست

این باور از دیرباز تا کنون وجود داشته امواج و تشعشعات گوشی‌های همراه برای سلامتی انسان به شدت زیان‌بار است. اما دانشمندان پس از پژوهش‌های مختلف، نشانه‌ای مستدل و علمی مبنی بر مضر بودن گوشی‌های همراه نیافتند. بر طبق آخرین …

The post عجیب ولی واقعی؛ امواج موبایل سرطان‌زا نیست appeared first on دیجیاتو.

نظر پژوهشگران انگلیسی درباره سرطانزا بودن گوشت قرمز

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری به نقل از بی بی سی، حال محققان انگلیسی اخیراً دریافته‌اند مصرف گوشت قرمز می‌تواند سبب افزایش ابتلاء به سرطان روده بزرگ شود.

پژوهشگران “دانشگاه آکسفورد”(Oxford University) در مطالعه اخیرشان که با همکاری “مرکز تحقیق سرطان انگلستان”(Cancer Research UK) انجام شد، دریافته‌اند حتی مصرف روزانه مقدار کمی از گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مانند بیکن می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را افزایش دهد.

تحقیقات محققان “دانشگاه آکسفورد” که بنا بر شواهدی از “سازمان بهداشت جهانی” انجام شده، نشان می‌دهد مصرف گوشت قرمز مضر است.

طی این مطالعه، محققان داده‌های حدود ۵۰۰ هزار نفر را که در بانک اطلاعات پزشکی(Biobank) بریتانیا ذخیره شده، مورد بررسی قرار دادند. پس از انجام شش سال مطالعه آنها دریافتند ۲ هزار و ۶۰۹ نفر به سرطان روده بزرگ مبتلا شده اند. بیوبانک یا بانک اطلاعات پزشکی(Biobank) نوعی بانک اطلاعاتی است که نمونه‌های بیولوژیکی انسان را برای استفاده در تحقیقات و پژوهش‌های مختلف ذخیره می‌کند.

پژوهشگران پس از انجام این بررسی اعلام کردند مصرف سه ورق بیکن در روز می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را تا ۲۰ درصد افزایش دهد.

هر ۱۰ هزار فردی که در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفتند ۲۱ گرم گوشت قرمز و فرآوری شده در روز مصرف می‌کردند که پس از انجام آزمایشات مشخص شد ۴۰ نفر از آنها مبتلا به سرطان روده بزرگ هستند و این در حالی است که این تعداد با مصرف روزانه ۷۶ گرم از گوشت قرمز و فرآوری شده به ۴۸ نفر افزایش یافت.

بنابر یافته‌های مؤسسه ملی سلامت، ۷۶ گرم گوشت قرمز پخته شده معادل حدود نیمی از ۸ اونس گوشت راسته است. یک برش از ژامبون یا بیکن حدود ۲۳ گرم گوشت فرآوری شده است.

بنابر “مرکز تحقیق سرطان انگلستان”، ۵ هزار و ۴۰۰ فرد از ۴۱ هزار و ۸۴ فرد که هر ساله در انگلستان به سرطان روده بزرگ مبتلا می‌شوند، می‌توانند با مصرف نکردن گوشت‌های فرآوری شده، از ابتلاء به این بیماری جلوگیری کنند.

“اما شیلدز”(Emma Shields)، مدیر اطلاعات “مرکز تحقیق سرطان انگلستان” گفت:این مطالعه نشان می‌دهد هرچه افراد بیشتر گوشت قرمز مصرف کنند، خطر ابتلاء به سرطان در آنها افزایش می‌یابد و هرچه گوشت قرمز کمتری استفاده کنند، احتمال خطر ابتلاء به بیماری سرطان روده بزرگ در آنها کمتر است.

وی در ادامه افزود: علاوه بر مصرف گوشت قرمز که احتمال ابتلاء به سرطان را افزایش می‌دهد، سیگار کشیدن نیز یک خطر بسیار بزرگ محسوب می‌شود چرا که هر ساله باعث ابتلاء ۵۴ هزار و ۳۰۰ نفر به سرطان می‌شود.

“مرکز سلامت عمومی انگلستان”(Public Health England) گفت: بنابر نظرسنجی‌های انجام شده، افراد بسیاری گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده مصرف می‌کنند که به گفته کارشناسان ما آنها می‌بایست اقداماتی را برای کاهش مصرف آن انجام دهند.

بنابر توصیه “وزارت سلامت”(Department of Health) بریتانیا هر فردی که بیش از ۹۰ گرم گوشت قرمز یا گوشت فرآوری شده در روز مصرف می‌کند، می‌بایست مصرف آن را تا ۷۰ گرم کاهش دهد.

چه مقدار گوشت مصرف کنیم؟

مؤسسه ملی سلامت انگستان گفت از آنجا که گوشت قرمز دارای پروتئین و آهن است بنابراین مصرف آن دارای فوایدی نیز است و بنابراین افراد می‌توانند در حد تعادل از آن استفاده کنند تا همیشه سالم بمانند.

مصرف گوشت فرآوری شده از جمله بیکن، سوسیس، هات داگ و سالامی به این دلیل که در هنگام تولید به آنها مواد نگه دارنده می‌افزایند، خطرناک است. شاید بگویید اگر این گوشت‌ها را بپزیم و یا کبابی کنیم دیگر مضر نیستند اما باید بدانید پخت و پز در درجه حرارت بالا و حتی کبابی کردن آنها نیز سبب تولید مواد شیمیایی سرطانزا می‌شود.

پژوهشگران اخیراً دریافته‌اند پروتئینی که سبب قرمز رنگ شدن گوشت گاو، گوسفند و خوک می‌شود، بعد از پخته شدن و مصرف هنگامی که در بدن شکسته شود، می‌تواند به روده آسیب وارد کند البته لازم به ذکر است این ارتباط هنوز تأیید نشده و پژوهشگران در حال تلاش برای درک این ارتباط هستند.

پروفسور “گونتر کوهل”(Gunter Kuhnle) از” دانشگاه ریدینگ”(Gunter Kuhnle) انگلیس این مطالعه را یک تحلیل جامع از ارتباط میان مصرف گوشت و سرطان روده بزرگ توصیف کرد.

این مطالعه همچنین نشان داد که رژیم غذایی دارای فیبر بالا خطر ابتلاء به سرطان روده بزرگ را کاهش می‌دهد.

درست است که عواملی مانند شیوه زندگی، سن، کمبود فیبر غذایی، عدم فعالیت و مصرف الکل تأثیر قابل توجهی در خطر ابتلاء افراد به سرطان روده بزرگ دارند اما باید بدانیم مصرف گوشت نیز می‌تواند یکی از دلایل مهم ابتلاء به این بیماری خطرناک باشد.

یافته‌های این مطالعه در مجله “International Journal of Epidemiology” منتشر شد. /ایسنا

این خبر نظر پژوهشگران انگلیسی درباره سرطانزا بودن گوشت قرمز اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

وزارت بهداشت: خطر سرطان زایی تریاک از سیگار و تنباکو بیشتر است

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به مضرات مصرف تریاک، گفت: تریاک از سیگار و تنباکو سرطان زا تر است.

دکتر رضا ملک زاده: تریاک عامل خیلی مهمی در ابتلا به برخی سرطان ها به خصوص سرطان دستگاه گوارش شامل مری، معده، لوزالمعده و مثانه است.

به گفته معاون وزیر بهداشت، نزدیک ۱۰ درصد جمعیت کشور و حدود ۱۸ درصد افراد بالای ۴۰ سال در منطقه شمال شرق کشور، عادت به مصرف تریاک دارند.

وی به شیوع سرطان مری و معده در منطقه شمال شرق ایران اشاره کرد و گفت: مطالعه ای از ۲۰ سال پیش در این منطقه آغاز شده تا دلایل شیوع این سرطان ها در منطقه مشخص شود و در این مطالعه نزدیک به ۵۰ هزار نفر در قالب این طرح تحت مراقبت قرار گرفتند.

ملک زاده، هفت عامل را علت شیوع سرطان مری و معده در این منطقه اعلام کرد و گفت: چای داغ، مصرف تریاک، عدم مصرف میوه و سبزیجات، آلودگی داخل منازل به دلیل سوختن چوب و زغال، عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و استفاده از آب غیرلوله کشی یا آب انبار، از جمله دلایل شیوع بالای سرطان مری و معده در این منطقه است.

سیگاری ها در ایران روزی ۲۰میلیارد تومان دود می کنند!

وی با اشاره به اینکه شیوع سرطان مری در این منطقه کاهش یافته است، گفت: حدود ۴۰ سال پیش هر یکصدهزار نفر ۱۰۰ نفر مبتلا به این بیماری می شدند که این رقم اکنون به هر یکصد هزار نفر ۲۴ تا ۲۵ نفر رسیده است.

ملک زاده، استفاده از آب لوله کشی، جایگزینی مصرف گاز خانگی به جای مصرف چوب و زغال در منازل و مصرف میوه و سبزیجات را از مهمترین دلایل کاهش سرطان مری در این منطقه اعلام کرد.

وی گفت که هر مایعی از جمله چای که حرارت آن بیشتر از ۶۰ درجه باشد، افراد را مستعد سرطان مری و دهانه معده می کند، لذا به مردم توصیه می شود چای را به صورت ولرم مصرف کنند و از خوردن مایعات داغ به شدت پرهیز کنند.

معاون وزیر بهداشت بر لزوم مصرف سبزیجات و میوه تاکید کرد و گفت: در فرهنگ ما مصرف مناسب میوه و سبزیجات، کمتر مورد توجه قرار گرفته و به مردم توصیه می شود آنها را به اندازه مناسب مصرف کنند.

کشف تریاک در بار گوجه فرنگی!

این خبر وزارت بهداشت: خطر سرطان زایی تریاک از سیگار و تنباکو بیشتر است اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

شایع‌ترین سرطان‌ها در کودکان را بشناسید / علائم هشدار دهنده‌ای که والدین باید جدی بگیرند

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، کودکان ثمره و شیره زندگی هستند و پدر و مادرها حتی طاقت رفتن خاری به پای فرزندشان راهم ندارند چه برسد به اینکه یک دفعه متوجه شوند که فرزندی که آرزوهای طول و درازی برایش داشتند به سرطان مبتلا شده و آن زمان است که گویی دنبا برای والدین تیره و تار می‌شود.

خوشبختانه با پیشرفت علم پزشکی و اطلاع رسانی در مورد علائم سرطان بسیاری از سرطان های کودکان درمان پذیر هستند اما نکته حائز اهمیت این است که والدین علائم ابتلا به سرطان در کودکان را بشناسند و با مراجعه به موقع به پزشک و درمان، سال های سال لبخند ثمره زندگیشان را ببیند و لذت ببرند.

شایع ترین سرطان ها در کودکان

سید محمد کاظم نوربخش فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان با بیان اینکه سرطان در کودکان درصد کمی را به خودش اختصاص می‌دهد، اظهار کرد: در واقع می توان گفت که تقریبا یک تا دو درصد از کل سرطان ها در کودکان  و ۹۸ تا ۹۹ درصد از کل سرطان ها در بالغین اتفاق می افتد.

وی با اشاره به شایع ترین سرطان ها در کودکان بیان کرد: در کودکان شایع‌ترین سرطان‌ها، سرطان‌ خون یا لوکمی است و بعد از آن سالید تومورها یا تومورهای بافتی،سرطان های مغز،لنفوم، هاچکین، نان هاچکین،سرطان‌های کلیه، کبد و سرطان بافت های نرم در جایگاههای بعدی قرار دارند.

4

علائم سرطان در کودکان

این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان با اهمیت توجه به علائم سرطان در اطفال اظهار کرد: با وجود اینکه که درصد کمی از سرطان ها در کودکان اتفاق می افتد ولی با توجه به حساس بودن قضیه برای خانواده‌ها اقتضا می شود که معمولاً خانواده‌ها یک دید کلی نسبت به بعضی از علائم شایع در کودکان داشته باشند که بتوانند استدلال کنند و بدانند که کدام علائم غیر طبیعی هستند و در صورت مشاهده این علائم در اسرع وقت به پزشک نزدیک یا معالج خود مراجعه کنند.

نوربخش در ادامه به علائم سرطان در کودکان اشاره کرد و گفت: از علائم شایع سرطان درکودکان می توان به تب های پایدار و طلانی مدت که پاسخ به درمان نداشته باشند، کاهش وزن، بی اشتهایی شدید، تعریق، خارش شبانه، اختلال در دید، سردرد اشاره کرد که والدین باید از این علائم اطلاع کافی داشته باشند.

3

والدین این علائم را جدی بگیرند

وی ادامه داد: گاهی توده‌های غیر طبیعی، دردهای شکمی مزمن ،گاهی استفراغ، اسهال یا سوءجذب مزمن می تواند نشانه های مشکوک از بروز سرطان باشد.

این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان بیان کرد: گاهی بی قراری کودک و در  تومورهای مغز افزایش دور سر، استفراغ، توده های غیر طبیعی یا برآمدگی در شکم نیز می توانند از علائم سرطان در کودکان باشند و با مشاهده اینها خانواده باید کودک را به سرعت نزد پزشک ببرند اگر علائم ذکر شده سرطان در کودکان طولانی شوند باید کودک را نزد پزشک برد.

نوربخش اظهار کرد: گاهی کم خونی که مزمن شود و کبودی ها و درواقع راش هایی که به صورت کبودی یا به اصطلاح خون مردگی در بدن دیده می شوند می تواند نشان دهنده یک بیماری خونی باشد وگاهی کودکان از درد کمر یا درد استخوانی شاکی هستند و اگر با درمان اولیه بهتر نشدند باید حتما به یک پزشک متخصص اطفال خبره مراجعه بکنند که زودتر بیماری تشخیص داده شود.

2

میزان موفقیت درمان سرطان کودکان

این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان درباره میزان موفقیت درمان سرطان کودکان اظهار کرد: ما به خانواده‌های این نوید را می‌دهیم که اگر بیماری زود تشخیص داده شود و پزشک معالج هم در اسرع وقت به قطعیت تشخیص برسد و درمان را لحاظ می‌کنیم و با درمان به موقع اغلب سرطان‌های کودکان درمان می شوند.

نوربخش ادامه داد: تعداد محدودی از سرطان های کودکان به درمان های معمول پاسخ نمی دهند و با درمان های نوین یا درمان‌ قطعی پیوند مغز استخوان درمان می‌شوند.

این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان تصریح کرد: بنابراین با تشخیص زودرس و توجه به علائم غیر طبیعی و درمان به موقع می توان گفت معمولا سرطان های کودکان درمان می شوند و باید ناامیدی را از خانواده‌ها گرفت.

1

چند درصد سرطان‌ها در کودکان  درمان پذیر هستند؟

نوربخش با ابراز امیدواری درباره درمان سرطان در کودکان گفت: سرطان در کودکان یعنی به این معنی نیست که چاره ای وجود ندارد و باید بدانند که با راهکارهای جدید درمان قطعی هم وجود دارد ما در گذشته و بیشتر ۵ سال حداکثر زندگی رو در مورد مبتلایان به سرطان بیان می کردیم و به عنوان مثال می گفتیم که ۳۰ درصد برای سرطان لوکمی درمان قطعی وجود دارد اما اکنون میگوییم ۸۰ درصد لوکمی ها درمان قطعی می‌شوند.

این فوق تخصص بیماری های خون و سرطان کودکان ادامه داد: ما این آگاهی را به خانواده‌ها می دهیم که اگر بیماری سرطان برای فرزندانشان رخ داد به دنبال درمان باشند و مداخله های روانشناسی و روانپزشکی را مد نظر قرار دهند و چرا که این مداخله ها به نتیجه مثبت برای درمان کمک می کنند و روند درمان با موفقیت ادامه خواهد یافت. /باشگاه خبرنگاران جوان

این خبر شایع‌ترین سرطان‌ها در کودکان را بشناسید / علائم هشدار دهنده‌ای که والدین باید جدی بگیرند اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۱۱ غذای سرطان زایی که هر روز مصرف می‌کنید

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، حتما خوب می‌دانید که داشتن رژیم غذایی سالم یکی از مهمترین اقداماتی است که برای کاهش ابتلا به سرطان می‌توان انجام داد. برای محافظت از سلامت بدن، مواد غذایی سرطان زا را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

در ادامه این مطلب با ۱۱ ماده غذایی سرطان زا آشنا می‌شوید که باید هر چه سریعتر مصرف آن‌ها را به طور کامل قطع کنید. خوشبختانه برخی از این موارد در صورتی که با روش متفاوتی پخته شوند، خطری برای سلامتی به وجود نمی‌آورند. ولی باقی آن‌ها ارزش غذایی ندارند و مصرفشان باید محدود شود. نخوردن مواد غذایی محبوب کار ساده‌ای نیست، ولی با کمی اقتدار و تصمیم جدی می‌توانید راهی نو را پیش بگیرید.

۱- غذای رژیمی

شاید باورتان نشود، ولی بسیاری از مواد غذایی آماده که با نام غذای سالم و رژیمی به فروش می‌رسند، سرطان زا هستند. زمانی که چربی ماده غذایی به صورت طبیعی حذف گردد، ماده باقی مانده طعم چندان خوبی ندارد. پس تولید کنندگان مواد غذایی بعد از این مرحله شیرین کننده‌های مصنوعی و سدیم را جایگزین چربی می‌کنند.

این اقدام نه تنها باعث نمی‌شود فرد مصرف کننده غذای کم چربی مصرف کند، بلکه میزان زیادی ماده سرطان زا را وارد بدن خود می‌کند. در حقیقت بسیاری از خوراکی‌های بسته بندی شده حاوی مواد افزودنی هستند که یا اعتیاد به وجود می‌آورند و یا متاسفانه منجر به مرگ می‌شوند. برای کاهش وزن بهتر است از مواد غذایی کاملی مانند میوه و سبزیجات به جای مواد رژیمی تقلبی استفاده کنید. با مصرف این خوراکی‌های سالم از چربی و قند سالم، از عناصر ضروری رژیم غذایی که به میزان متعادل وجود دارند، لذت می‌برید.

۲- نوشابه‌های گازدار

بله، باید مصرف سودا و نوشابه‌های گازدار را هم کنار بگذارید. این نوشیدنی هیچ ارزش غذایی ندارد و فقط مقدار زیادی قند وارد بدن شما می‌کند. بدتر آنکه نوع قند یافت شده در نوشابه‌های گازدار از نوع شربت ذرت پر فروکتوز است. این ماده نوع بسیار غلیظ شده قند است و تجزیه آن برای بدن به سختی انجام می‌شود. این قند درون کبد باقی می‌ماند و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

کولا یا نوشابه سیاه نیز یکی از نوشابه‌های گازدار خطرناک است که علاوه بر قند ذکر شده، نوعی رنگ مصنوعی دارد که حاوی ماده سرطان زای شیمیایی ۴-MEI است. نوشیدن نوشابه‌های گازدار را کنار بگذارید و به جای آن به سراغ نوشیدن چای سیاه با طعم عسل یا آب میوه‌های طبیعی بروید.

۳- آرد سفید تصفیه شده

تصور نکنید که با نخریدن نان سفید دیگر از این ماده دوری کرده اید. آرد سفید تصفیه شده در بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده از ماکارونی و نان گرفته تا کیک و شیرینی وجود دارد. مشکل اینجاست که آرد سفید هر ذره از مواد با ارزش گندم را در حین عمل فرآوری از دست داده و در مرحله آخر با جریان زیاد گاز کلر به رنگ سفید با بافت ملایم در آمده است.

مصرف زیاد آرد سفید تصفیه شده احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. به جای استفاده از نان سفید به سراغ نان‌های غله کامل بروید و به جای ماکارونی از برنج قهوه‌ای و کینوا استفاده کنید. اگر بخواهید خودتان در خانه نان بپزید، قطعا نتیجه سالمتری بر جای می‌گذارید.

۴- چیپس سیب زمینی

حقیقتا چیپس بسیار خوشمزه است، ولی مقدار زیادی اسید چرب ترانس، نمک، مواد نگهدارنده و نوعی ماده سرطان زای شناخته شده به نام آکریلامید دارد. این ماده سرطان زا در هر ماده غذایی که در درجه حرارت بالا گرمادهی شده و به صورت چیپس در می‌آید، یافت می‌شود چرا که این خوارکی‌ها در روغن داغ در حال سوختن سرخ می‌شوند. خوشبختانه گزینه‌های شور و ترد سالمتری در دسترس هستند.

برخی از بیسکوییت و کراکر‌ها به دلیل اینکه درون فر پخته می‌شوند و سرخ نمی‌شوند، انتخاب بهتری هستند. ذرت بو داده هم به دلیل اینکه از دانه غله کامل تهیه شده گزینه مناسبی است، به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.

گیاهانی که برای تقویت مغز مفید هستند + اینفوگرافی

۵- روغن‌های هیدروژنه

شاید تصور کنید که روغن‌های گیاهی و نباتی سالم‌تر هستند. باید بدانید که در واقع این روغن‌ها به صورت طبیعی از درون گیاه خارج نمی‌شوند، بلکه به صورت شیمیایی و طی فرآیندی به نام هیدروژنه کردن به دست می‌آیند. روغن‌های هیدروژنه حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ هستند و مصرف مقدار زیاد آن باعث افزایش احتمال بروز سرطان می‌شود.

بسیاری از محصولات پخته شده تجاری با استفاده از روغن‌های هیدروژنه تولید می‌شوند. برای آشپزی در خانه از روغن زیتون، سویا و کانولا استفاده کنید. برای سلامت بیشتر می‌توانید انواع شیرینی، کیک و حتی نان را درون خانه آماده کنید یا برای خرید در فروشگاه‌ها به برچسب روی خوراکی‌ها و مواد تشکیل آن‌ها بیشتر دقت کنید.

۶- مارگارین

مارگارین به عنوان جایگزین کره، گزینه بدتری به شمار می‌رود. به دلیل اینکه این ماده از روغن‌های گیاهی ساخته شده، سرشار از اسید چرب ترانس است. مارگارین احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، زیرا در فرآیند تولید آن، روغن‌ها در درجه حرارت بالایی گرمادهی می‌شود که موجب تولید مواد شیمیایی خطرناک لیسیدول و ۳-MCPD می‌گردد. زمانی که این مواد شیمیایی هضم می‌شوند، سم خطرناکی را درون بدن آزاد می‌کنند. بهتر است همان کره را مصرف کنید، ولی در مصرف حجم آن بی گدار به آب نزنید.

۷- گوشت قرمز کبابی یا فرآوری شده

گوشت قرمز منبع غنی پروتئین محسوب می‌شود، ولی مقدار زیادی هم اسید چرب اشباع شده دارد. مصرف این ماده خوراکی باید به صورت محدود صورت بگیرد و در حین مصرف، به طبخ و نحوه آماده سازی آن دقت شود. زمانی که گوشت را کباب می‌کنید، لکه‌های سیاه و زغالی روی گوشت کبابی نشانه واضحی از حضور ماده آکریلامید است، این ماده سرطان زا در اثر حرارت بالا به وجود می‌آید. بر اساس برخی از مطالعات، گوشت زغالی سرطان لوز المعده را تا ۶۰ درصد افزایش می‌دهد!

گوشت‌های کنسروی و فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و مانند آن هم به دلیل نحوه تولیدشان خطرناک هستند. مواد شیمیایی سرطان زا مانند نیتریت و نیترات برای ماندگاری بیشتر گوشت استفاده می‌شود، ولی برای بدن مضر هستند. حتی دودی کردن گوشت هم نوعی متد خطرناک برای محافظت و عمر بیشتر آن است.

۸- پاپ کورن مایکروویوی

آماده کردن پاپ کورن در مایکروویو بسیار ساده است، ولی باید بدانید که پاکت‌های آماده آن واقعا سمی هستند. این پاکت‌ها با ماده شیمیایی به نام PFOA که عامل سرطان است، پوشش دهی شده اند. کره استفاده شده در این ذرت که برای طعم دهی به کار می‌رود نیز به نوعی خطرناک بوده و حاوی ماده شیمیایی به نام دی استیل است. برای آماده کردن ذرت می‌توانید دانه‌های تازه و سالم را به صورت باز خریداری کرده و با روغن زیتون و سبزیجات معطر طعمدار کنید.

۹- مواد غذایی کنسروی خصوصا گوجه فرنگی

معمولا سبزیجات زمانی که به صورت کنسروی نگهداری می‌شوند، مواد مغذی کمتری نسبت به انواع تازه یا حتی فریز شده دارند و دلیل آن هم مقدار زیاد سدیمی است که در فرآیند محافظت و نگهداری به کنسرو اضافه شده است. میوه‌های کنسروی در شربت ذرت فروکتوزی نگهداری می‌شوند. ولی این نکته دلیل ممنوعیت توصیه شده در مصرف کنسرو‌ها نیست. مشکل واقعی خود قوطی‌ها هستند. این قوطی‌ها با ماده شیمیایی به نام بیسفنول‌ای یا BPA پوشش دهی شده اند. BPA به عنوان بازدارنده هورمونی شناخته می‌شود و با سرطان نیز در ارتباط است. هیچ راهی وجود ندارد که این ماده شیمیایی درون ماده غذایی داخل قوطی کنسرو وارد نشود، ولی در رابطه با غذا‌های اسیدی مانند گوجه فرنگی تاثیر آن بیشتر می‌شود. بهتر است از کنسرو استفاده نکنید مگر اینکه برچسب عاری از BPA روی آن وجود داشته باشد.

۱۰- ماهی سالمون پرورشی

ماهی سالمون وحشی زندگی سالمتری دارد و قادر است از هر غذایی که دوست دارد، لذت ببرد. غذای این ماهی‌ها زمانی که کوچک هستند شامل زئوپلانکتون و بی مهرگان کوچک بوده و زمانی که بزرگتر می‌شوند از شاه ماهی و ماهی کریل تغذیه می‌کنند. در حالی که ماهی سالمون پرورشی معمولا با ترکیبی از ماهی‌های مختلف، غذای گیاهی و آنتی بیوتیک‌ها تغذیه می‌شوند.

سالمون وحشی در اثر تغذیه‌ای که دارد، به طور طبیعی صورتی رنگ است، ولی پرورش دهنده‌های ماهی سالمون رنگ صورتی را به غذای آن‌ها اضافه می‌کنند تا ظاهر طبیعی داشته باشند. نتیجه نهایی نوعی ماهی پرورشی سرشار از ماده سرطان زای PCB، دی اکسین و جیوه است. این ماهی همچنین اسید چرب امگا ۳ کمتری برای سلامت قلب دارد. به یاد داشته باشید که همیشه ماهی سالمون وحشی بخرید تا هم طعم بهتری داشته باشد و هم مواد غذایی مورد انتظار را به بدن شما برساند.

۱۱- میوه و سبزیجات غیر ارگانیک

محصولات ارگانیک قیمت بالاتری نسبت به محصولات دیگر دارند. دلیل ترجیح استفاده از انواع میوه وسبزیجات ارگانیک این است که اغلب کشاورزان از سموم و کود‌های شیمیایی مختلفی در حین پرورش گیاهان استفاده می‌کنند که برای سلامت بدن مضر است. برای مثال علف کش آترازین باعث رشد تومور و اختلالات تولید مثلی می‌شود. برای کاهش مصرف مواد شیمیایی سرطان زا از محصولات ارگانیک استفاده کنید تا بتوانید سلامت بیشتر و عمر طولانی تری به خود ببخشید. /برترین ها

۷ دمنوش گیاهی خواب آور که بهتر از هر قرص خوابی هستند!

این خبر ۱۱ غذای سرطان زایی که هر روز مصرف می‌کنید اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

این بدافزار از تشخیص سرطان جلوگیری می‌کند

محققان موفق به توسعه بدافزاری شده‌اند که می‌تواند رشد تومورهای سرطانی را شبیه‌سازی کرده یا به طور کلی جلوی به نمایش گذاشته شدن آن‌ها را بگیرد. سازندگان این بدافزار می‌گویند هدف آن‌ها از توسعه این سیستم، سنجش توان امنیتی ضعیف …

The post این بدافزار از تشخیص سرطان جلوگیری می‌کند appeared first on دیجیاتو.

تاثیر تغذیه و ورزش بر کاهش عوارض سرطان پروستات

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، «درمان محرومیت از آندروژن» موجب توقف ترشح تستوسترون و سایر هورمون‌های مردانه که عامل رشد سرطان پروستات هستند، می‌شود.

به گفته محققان دانشگاه ایالتی اوهایو، توقف این هورمون‌ها منجر به از بین رفتن توده‌های عضلانی و استقامت ماهیچه‌ها و همچنین افزایش چربی بدن می‌شود و بیمار را در معرض ریسک بالا دیابت، بیماری قلبی و سایر مشکلات سلامت قرار می‌دهد.

در این مطالعه که شامل ۳۲ مرد بود، محققان دریافتند ورزش در حد متوسط و تغذیه سالم عاملی محافظ در برابر عوارض جانبی ناشی از درمان محرومیت از آندروژن است.

نیمی از مردان در یک برنامه ۱۲ هفته‌ای ورزش و تغذیه قرار گرفتند، در حالیکه نیمی دیگر تنها تحت آموزش در مورد بیماری شأن و ورزش قرار گرفتند.

سه ماه بعد از این برنامه، شرکت کنندگان در برنامه ورزش قدرت ماهیچه‌ها و حرکت شأن افزایش یافته بود و چربی بدن شأن کاهش یافته بود. بیمارانی که در این گروه حضور نداشتند شاهد کاهش مقاومت و قدرت حرکت عضلات و افزایش چربی بدن شأن بودند.

«برایان فوچت»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «با افزایش چربی بدن و کاهش عضلات در طول هورمون درمانی، این مردان در معرض ریسک بالا ابتلاء به بیماری‌های مزمن نظیر اختلال متابولیک هستند که پیش عامل ابتلاء به دیابت و بیماری قلبی محسوب می‌شود.»

از اینرو محققان بر داشتن تغذیه سالم و ورزش در طول درمان تاکید دارند. /مهر

۳ خوراکی برای پیشگیری از گرفتگی عروق

این خبر تاثیر تغذیه و ورزش بر کاهش عوارض سرطان پروستات اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.