مرگ ۳۷ درصد مردم به خاطر حمله قلبی است

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری،‌ رییس نشست علمی مقدماتی کنگره بین المللی سلامت برای صلح در شیراز گفت: ایران رتبه اول دنیا را در مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی عروقی دارد.

دکتر ملک زاده با بیان این که علت ۳۵ تا ۳۷ درصد از مرگ و میرها در ایران بیماری‌های قلبی عروقی و علت ۱۵ درصد سکته قلبی و مغزی است افزود: نیمی از مردم ایران مرگ زودرس زیر ۷۰ سال دارند که دلیل آن رژیم غدایی نامناسب و ورزش نکردن است.
وی گفت: مرگ زودرس ناشی از سکته‌های قلبی و مغزی با شیوه‌های مناسب زندگی تا ۵۰ درصد قابل کاهش است.
رییس نشست علمی مقدماتی کنگره بین المللی سلامت برای صلح افزود: سالانه ۱۵۶ هزار ایرانی بر اثر سکته قلبی یا مغزی جان می‌بازند که ۵۰ هزار نفر زیر ۷۰ و ۳۰ هزار نفر زیر ۵۰ سال سن دارند.

این خبر مرگ ۳۷ درصد مردم به خاطر حمله قلبی است اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

رژیم “گیاه‌خواری” احتمال سکته مغزی را افزایش می‌دهد!

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، مطالعات جدید محققان نشان می‌دهند “گیاه‌خواری” احتمال سکته مغزی را افزایش می‌دهد.

نتایج یک پژوهش جدید، نقاط ضعف و قوت رژیم فاقد گوشت را نمایان کرده است؛ محققان به تازگی دریافته‌اند که افرادی که در رژیم غذایی خود، به کلی از گوشت پرهیز می‌کنند،‌ بیشتر در معرض خطر سکته مغزی قرار دارند.

در حالیکه کسانی که از گوشت استفاده می‌کنند، احتمال ابلا به بیماری‌های قلبی در آنها بیشتر است.

گیاه‌خواری در سالهای گذشته از محبوبیت رو به رشدی در جهان برخوردار بوده است؛ بخشی از این محبوبیت، به‌خاطر فواید آن برای سلامتی همچنین نگرانی‌ها برای محیط زیست و حقوق حیوانات بوده است.

سایت “هلث لاین” که به اخبار حوزه سلامت می‌پردازد، در تازه‌ترین گزارش خود به مسئله رژیم غذایی گیاه‌خواری پرداخته است؛ طبق نتایج به‌دست آمده، گیاه‌خواران و کسانی که در رژیم غذایی خود تنها از گوشت ماهی استفاده می‌کنند، نسبت به کسانی که گوشت می‌خورند کمتر به بیماری قلبی دچار می‌شوند اما گیاه‌خواران ۲۰ درصد بیشتر در معرض خطر سکته مغزی هستند.

این نوع سکته مغزی که به سکته “هموراژیک” معروف است، به علات پارگی یک رگ خونی ضعیف شده در مغز رخ می‌دهد؛ به گفته دکتر “سانکارا” عصب‌شناس و عضو تیم تحقیقات تندرستی تگزاس، عوامل مشترک این سکته می‌تواند فشار خون بالا، پارگی در اثر انقباض مغز یا پارگی یک رگ خونی در مغز باشد؛ سانکارا توضیح می‌دهد که این نوع از سکته نسبت به سکته‌های ناشی از نارسایی و لختگی خون، آسیب بیشتری به مغز وارد می‌کند و احتمال خطر خطر مرگ بر اثر این نوع سکته بیشتر است.

بر اساس نتایج بدست آمده از آخرین تحقیق، اگرچه سطح کلسترول پایین از بیماری قبلی پیشگیری می‌کند اما کلسترول بسیار پایین، خطر بروز سکته مغزی از نوع هموراژیک را افزایش می‌دهد؛ رژیم‌های گیاه‌خواری فاقد برخی مواد غذایی مورد نیاز بدن است؛ این رژیم‌ها، فرد را در معرض کمبود ویتامین‌های B-12‌، ‌D و سایر مواد مغذی قرار می‌دهند که می‌تواند منجر به بیماری‌های عصبی و سکته شوند.

گوشت چگونه به سلامت مغز کمک می‌کند؟

مغز انسان یک عضو بسیار چرب بدن است و حدود ۶۰ درصد مغز از چربی است که ۲۰ درصد این چربی از یک ماده خاص به‌نام “دکوساهگزئونیک” که یک اسید چرب امگا سه تشکیل شده است؛ وظایف حیاتی این ماده عبارتند از: تشکیل یک قلاف چربی برای محافظت از رشته‌ها و سلولهای عصبی، حفظ لایه مابین مغز و خون همچنین رشد “کرتکس” مغز که بخش تفکرات را شامل می‌شود.

بدون دکوساهگزئونیک، اتصالات پیچیده مغزی برای تمرکز کردن و توانایی حل مسئله به درستی شکل نمی‌گیرند و غذاهای گیاهی این ماده را ندارند؛ برای برخورداری از سلامتی مطلوب و رشد مناسب، مغز به دکوساهگزئونیک نیاز دارد که این ماده تنها در “گوشت قرمز” یافت می‌شود.

برای گیاه‌خواران بسیار حیاتی است که بدانند اسید چرب موجود در گیاهان همچون لوبیا قرمز و تخم کتان، “آلفا لینولیک اسید” نام دارد و برای بدن بسیار دشوار است تا آن را به دکوساهگزئونیک تبدیل کند.

این خبر رژیم “گیاه‌خواری” احتمال سکته مغزی را افزایش می‌دهد! اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۶ اقدام ساده برای کاهش اضطراب

به گزارش خبرنگار اجتماعی سایت خبرهای فوری، افرادی که از اضطراب رنج می‌برند اغلب این احساس را دارند که هیچ راهی برای توقف آن وجود ندارد.

این در حالی است که اگرچه هیچ راه‌حل سریعی برای از بین بردن اضطراب وجود ندارد اما تکنیک‌های ساده و کاربردی وجود دارند که می‌توان از آنها برای مدیریت بهتر این اختلال و آسان‌تر کردن زندگی به مروز زمان استفاده کرد.

۱) با کسی که به او اعتماد دارید، صحبت کنید

صحبت کردن در مورد آن چه که به شما احساس اضطراب می‌دهد به شما کمک می‌کند. فردی که با او صحبت می‌کنید، می‌تواند یکی از اعضای خانواده یا دوستی باشد که او را می‌شناسید یا فردی باشد که برای کمک به شما تخصص دارد.

۲) خواب کافی داشته باشد

اگرچه ممکن است تصور کنید نداشتن وقت کافی برای انجام کارهایتان بر اضطراب شما می‌افزاید و در چنین شرایطی اهمیت دادن به خواب کافی غیرعقلانی است اما واقعیت این است که خواب کافی برای حفظ سلامت روانی شما و تحت کنترل داشتن آن اهمیت بسیاری دارد.

کمبود خواب یکی از مهم‌ترین محرک‌های اضطراب‌های عمده است. با توجه به تحقیقات صورت گرفته خواب ناکافی می‌تواند واکنش‌های مقدماتی مغز را تقویت کرده و سطوح اضطراب کلی را بالا ببرد.

۳) مراقب سلامت خود باشید

توجه به رژیم غذایی و میزان ورزش نیز مفید است. منظم بودن وعده‌های غذایی و حفظ پایداری قند خون می‌تواند به حفظ مناسب سطح خلق و خو و انرژی و همچنین ورزش می‌تواند به کاهش استرس و بهبود سلامت روانی شما کمک کند.

۴) مصرف کافئین را کاهش دهید

کافئین به طور ویژه‌ای می‌تواند برای اضطراب مضر بوده و هر دو با تأثیر بر خواب، باعث خستگی و بی‌حوصلگی می‌شوند. مصرف آب کافی نیز می‌تواند با تسهیل تمرکز و تفکرِ روشن به خلق و خوی شما کمک کند.

۵) تمرینات تنفسی پایه را انجام دهید

تمرینات تنفسی می‌تواند به شما در حفظ آرامش کمک کند تا در شرایط استرس‌زا کنترل بیشتری داشته باشید. تمرکز بر تنفس‌های عمیق، استفاده از تنفس‌های شدید عمدی و آگاهی از تنفس خود و دم و بازدم می‌تواند به آرامش ذهن کمک کند.

می‌توانید برخی از این تمرینات تنفسی را به طور آنلاین جست‌وجو کرده و فرا بگیرید.

۶) خاطرات خود را ثبت کنید

توصیه می‌شود اتفاقاتی را که برایتان رخ می‌دهد و اضطراب شما را بر می‌انگیزد یادداشت کنید تا الگوی اختلالات اضطرابی‌، محرک‌ها و تجربیات اضطراب‌زا در شما مشخص شود. این امر به شما کمک می‌کند تا علائم زود هنگام اضطراب را در آغاز مشاهده کنید.

شما هم‌چنین می‌توانید زمان‌هایی که همه چیز به خوبی پیش می‌رود را یادداشت کنید. اضطراب می‌تواند گاهی به این معنی باشد که شما زمان زیادی را صرف فکر کردن در مورد همه چیزهایی که در زندگی‌تان بد است، می‌کنید و از همین رو لازم است گاهی خود را تشویق کنید و به اتفاقات خوب زندگی‌تان توجه بیشتری داشته باشید.

عوامل اصلی اضطراب را بشناسید

این خبر ۶ اقدام ساده برای کاهش اضطراب اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۵ باور اشتباه درباره بیماری قلبی

به گزارش خبرنگار اجتماعی سایت خبرهای فوری، همه ما اطلاعاتی درباره بیماری قلبی داریم، اما آنها تا چه اندازه درست هستند؟ شما ممکن است باورهایی اشتباه درباره بیماری قلبی داشته باشید که میزان خطر را افزایش می دهد.

گاهی اوقات حقیقتی در باورهای رایج وجود دارد که بدون پژوهش کافی ممکن است هرگز قادر به یافتن آن نباشید. در ادامه با برخی از باورهای اشتباه درباره بیماری قلبی بیشتر آشنا می شویم.

ویتامین ها و مکمل ها خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند

مکمل های ویتامین و آنتی اکسیدان ممکن است به عملکرد مطلوب بدن کمک کنند، اما شواهد چندانی مبنی بر این که خطر بیماری قلبی را کاهش می دهند، وجود ندارد. طی یک پژوهش دانشمندان دریافتند که مکمل های آنتی اکسیدان و ویتامین تاثیری در کاهش خطر بیماری قلبی عروقی ندارند.

پژوهشگران طی مطالعه ای دیگر این گونه نتیجه گیری کردند که شواهد کافی برای کاهش خطر بیماری قلبی عروقی به واسطه مصرف مکمل ویتامین D وجود ندارد، اگرچه مطالعات مشاهده ای نشان داده اند که سطوح کم ویتامین D می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

به جای استفاده از مکمل ها برای تقویت سلامت قلب، شما می توانید مصرف غذاهای پردازش نشده و گیاهی را در دستور کار خود قرار دهید. طیف گسترده ای از مواد غذایی تازه و مغذی از رنگ های مختلف را مصرف کنید.

نشانه های حمله قلبی آشکار هستند

گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی مانند احساس درد ناگهانی و ناتوان کننده در سینه، تعریق یا احساس درد در دست چپ آشکار هستند.

اما گاهی اوقات نشانه های یک حمله قلبی می توانند بسیار ظریف و نامشهود بوده و فرد حتی متوجه این مساله نشود که یک حمله قلبی را تجربه کرده است. در همین راستا، برخی افراد ممکن است حمله قلبی را با سوء هاضمه اشتباه بگیرند.

با نشانه های حملات قلبی خاموش آشنا شوید. علائم کمتر مشهود یک حمله قلبی مانند خستگی، احساس سوزش سردل، ضعف، تنگی نفس و غیره را نادیده نگیرید.

در صورت ابتلا به بیماری قلبی باید ورزش را کنار بگذارید

زمانی که به بیماری قلبی مبتلا هستید، فعال نبودن از نظر جسمانی نه تنها مفید نیست بلکه می تواند آثار ناخوشایندی به همراه داشته باشد. این شرایط می تواند به تشکیل لخته های خون در پاها منجر شده و عملکرد جسمانی شما را کاهش دهد.

انجام ورزش در واقع احتمال تجربه مجدد حمله قلبی را کاهش می دهد. ورزش قلب را تقویت می کند، فشار خون را کاهش داده و گردش خون را بهبود می بخشد.

با پزشک خود درباره تنظیم یک برنامه ورزشی مناسب و چگونگی انجام آن صحبت کنید.

شما نمی توانید از بیماری قلبی ارثی پیشگیری کنید

ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری قلبی لزوما به معنای آن نیست که شما نیز به این بیماری مبتلا خواهید شد. اگرچه میزان خطر ابتلا به بیماری قلبی در این شرایط بیشتر است، اما با دنبال کردن یک سبک زندگی سالم می توانید خطر را به میزان قابل توجهی کاهش دهید.

سطح مطلوب از فعالیت جسمانی را حفظ کرده و هر روز بر تعداد گام های که راه می روید اضافه کنید. همچنین، شما باید یک رژیم غذایی دوستدار قلب را دنبال کرده و سیگار را ترک کنید.

زنان تنها پس از یائسگی تحت تاثیر بیماری قلبی قرار می گیرند

برای سال ها مردم تصور می کردند که بیماری قلبی یک مشکل مردانه است. اما در حال حاضر می دانیم که بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ زنان پس از ۶۵ سالگی محسوب می شود.

اما این به معنای آن نیست که زنان جوان‌تر در منطقه امن قرار دارند. حقیقت این است که زنان در هر سنی می توانند در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار داشته باشند.

بدون در نظر گرفتن سن، انتخاب های سبک زندگی سالم را مد نظر قرار دهید. توجه داشته باشید که زنان طی نخستین بارداری خود در معرض خطر بیشتری برای بیماری قلبی قرار دارند.

نشانه‌هایی که از سکته قلبی خبر می‌دهند + اقدامات ضروری برای نجات بیمار

این خبر ۵ باور اشتباه درباره بیماری قلبی اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۵ میوه تابستانی برای کنترل فشارخون

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، به طور معمول به بیماران مبتلا به فشارخون بالا توصیه می‌شود که رژیم غذایی خود را تحت کنترل داشته باشند و سبک زندگی سالم و پرتحرکی را دنبال کنند. این بیماران باید نمک مازاد و غذاهای چرب را نیز از رژیم غذایی خود حذف کنند.

با نزدیک شدن به فصل تابستان میوه‌هایی در دسترس افراد قرار می‌گیرند که با افزودن آن‌ها به رژیم غذایی می‌توان فشار خون را کنترل کرد.

بنابر گزارش سایت تخصصی “ان‌دی تی‌وی” از جمله این میوه‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

هندوانه: هندوانه منبع غنی از لیکوپن است که به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند. همچنین این میوه سرشار از بتاکاروتن، ویتامین C و آنتی‌اکسیدان است. همچنین از آنجایی که هندوانه منبع غنی از پتاسیم است به کنترل فشارخون کمک می‌کند.

کیوی: این میوه یکی از سالم‌ترین گزینه‌های غذایی است که می‌توان در رژیم غذایی گنجاند. این میوه منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد معدنی است و به دلیل وجود فیبرهای خوراکی در هضم بهتر غذا و کاهش وزن نقش دارد. وجود ویتامین C سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست را تقویت می‌کند. همچنین بررسی‌ها نشان می‌دهد مصرف سه عدد کیوی در طول روز مانع از بالا رفتن فشارخون می‌شود.

موز: این میوه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای مبتلایان به فشارخون بالاست. میزان سدیم موجود در موز پایین است. همچنین منبع خوبی از پتاسیم به حساب می‌آید که در کنترل فشارخون موثر است.

توت فرنگی: خواص ضد التهابی و وجود انواع آنتی اکسیدان در این میوه شناخته شده‌ است. توت فرنگی منبع غنی از ویتامین C و اسیدهای چرب امگا ۳ مناسب برای سلامت قلب است. همچنین وجود پتاسیم موجود در این میوه کمک می‌کند تا سطح فشارخون ثابت بماند.

انبه: صد گرم انبه حاوی ۱۶۸ میلی‌گرم پتاسیم است که به کنترل فشارخون کمک می‌کند، هرچند باید در مصرف این میوه دقت داشت زیرا زیاده‌روی در مصرف انبه موجب افزایش حرارت بدن می‌شود. /ایسنا

این خبر ۵ میوه تابستانی برای کنترل فشارخون اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

چگونه مغزمان را جوان نگه داریم؟

به گزارش بخش فناوری سایت خبرهای فوری، برای این که بتوانید با گذر زمان مغزتان و نیروی حیاتی آن را جوان نگه دارید، باید آن را فعال کنید و به درستی پرورش دهید. جوان بودن مغز به شما این امکان را می‌دهد که حافظه کوتاه‌مدت و بلندمدت بهتری داشته باشید. همان طور که می‌دانید با گذر زمان تواناهایی مغز کم می‌شود و ممکن است حتی به بیماری‌هایی مثل آلزایمر مبتلا شود.

در این گزارش راهکارهایی ارائه کرده‌ایم تا بتوانید مغزتان را تا زمانی که به آن احتیاج دارید جوان نگه دارید و روند پیر شدن آن را به تأخیر بیندازید.

ورزش کردن بهترین راه برای نوروپلاستی (انعطاف‌پذیری عصبی) است

نوروپلاستی، توانایی انعطاف‌پذیری مغز و سیستم عصبی بدن است که با تغییرات زندگی شما خود را سازگار می‌کند. در واقع نورون‌ها قادر به احیا و ایجاد ارتباطات جدید هستند.

ورزش چگونه به نوروپلاستی کمک می‌کند؟

وقتی شما ورزش می‌کنید، جریان خون، حجم خون و عروق خونی در مغز افزایش پیدا می‌کند و این سبب افزایش اکسیژن و گلوکز می‌شود (منبع خوبی از مواد مغذی است و به رشد سلول‌ها کمک می‌کند.) در نتیجه این فعالیت‌ها توجه، ادراک و حافظه شما تقویت می‌شود.

تمرکز و دقت در انجام امور روزانه به جوان ماندن مغز کمک می‌کند

تمرین تمرکز و توجه مزایای بسیاری دارد از جمله این که شما می‌توانید استرس را کنترل کنید. وقتی استرس و اضطراب ناشی از انجام فعالیت‌ها و کارهایتان کم باشد، در واقع روند پیر شدن مغزتان را به تعویق انداخته‌اید.

مشکل استرس این است سطح کورتیزول را افزایش می‌دهد و باعث از دست دادن حافظه می‌شود. اگر استرس در شما مزمن شود، نورون‌ها با گذشت زمان آسیب می‌بینند.

مغزتان را فعال نگه دارید

فعال نگه داشتن مغز با تمرین و اجرای عادت‌های مختلف امکان‌پذیر خواهد بود:

شماره تلفن‌های ضروری را حفظ کنید. این کار تمرین خوبی است برای این که مغزتان تمرکز کند. می‌توانید فهرست خرید یا حتی نام خیابان‌های محل زندگی خود را حفظ کنید.

چیز جدید یاد بگیرید. سعی کنید کلاس‌های مختلف آموزشی را امتحان کنید، مثل یک زبان جدید، ساز مورد علاقه و…

– کتاب بخوانید. خواندن برای تقویت قوه تخیل بسیار ضروری است و تخیل یکی از عواملی است که نشان‌دهنده مغز جوان و پویاست. سعی کنید هر بار که می‌خوانید سریع‌تر از قبل بخوانید که این یک فعالیت لذتبخش برای مغز است.

– بنویسید. نوشتن به ذهن کمک می‌کند تا فعال بماند. مهم نیست چه و کجا می‌نویسید. مهم این است نوشتن را برای خود به یک عادت تبدیل کنید.

– رژیم غذایی مناسب داشته باشید. در نهایت این که اگر بخواهید حافظه و تمرکز بهتری داشته باشید باید به آن چه در طول روز می‌خورید، توجه داشته باشید. منبع اصلی انرژی مغز قند است. پس یادتان باشد که به مقدار مناسب و مورد نیاز کربوهیدرات، ویتامین و پروتئین مصرف کنید. اگر مواد مغذی ضروری بدن‌تان کم باشد روی سیستم عصبی شما تأثیر بدی خواهد داشت و موجب خستگی، کم‌توجهی، بی‌دقتی و پرخاشگری می‌شود.

رعایت این نکته هم بسیار مهم است که بدبین و منفی‌نگر نباشید. ذهنی که مملو از افکار بد باشد منجر به استرس و اضطراب می‌شود و همان طور که پیشتر گفته شد استرس برای مغز سم است.

برای رعایت نکات بالا حتماً نباید به یک سن خاص برسید. شما می‌توانید این اصول را از همین حالا در زندگی به کار بگیرید و به فرزندان خود نیز بیاموزید.

این خبر چگونه مغزمان را جوان نگه داریم؟ اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

آرزوی چاق ترین پسر جهان برآورده شد + فیلم

به گزارش بخش بین المللی سایت خبرهای فوری، چاق‌ترین پسر جهان با از دست دادن نیمی از وزن بدنش به بزرگترین آرزوی زندگی اش رسید. ” آریا پرمانا” ۱۳ ساله که زمانی با داشتن ۱۹۱.۹ کیلوگرم سنگین‌ترین کودک جهان شناخته می‌شد حالا با انجام عمل جراحی و داشتن رژیم غذایی مناسب وزن خود را ۸۵.۸ کیلوگرم رسانده است. این پسر نوجوان تاکنون موفق به کم کردن ۱۰۶ کیلوگرم از وزن خود شده است.

آریا زمانی آنقدر سنگین بود که به سختی قادر به راه رفتن بود. توصیه‌های والدین آریا برای داشتن رژیم غذایی سالم به او بی نتیجه ماند و علاقه زیاد به خوردن و آشامیدن موجب شد تا وزنش به طرز وحشتناکی زیاد شود. ” آده سومانتری”، پدر آریا در این باره گفت: ” پسرم هنگامی که پنج ساله بود کم‌کم وزنش زیاد شد. او علاقه زیادی به خوردن چیز‌های شیرین با نوشیدنی داشت و ما بلافاصله هر چیزی را که او می‌خواست برایش مهیا می‌کردیم. “

در ویدئوی که پیش از عمل جراحی از آریا تهیه شده است هنگامی که از او سوال می‌کند چه آرزویی دارد در پاسخ جواب می‌دهد که ” لاغر شوم. ” عمل جراحی آریا در حالی با موفقیت انجام شد که در ابتدا والدین او با انجام عمل جراحی مخالف بودند. سرانجام با توضیحات پزشکان والدین آریا موافقت خود را با انجام عمل جراحی آریا اعلام کردند.

۲۳ درصد ایرانی‌ها دچار چاقی و اضافه وزن هستند

عمل جراحی آریا در بیمارستان ” اومنی” جاکارتا، پایتخت اندونزی انجام شد و حدود ۵ ساعت به طول انجامید. در حالی که این پسر نوجوان در حال حاضر نیمی از وزن بدنش را از دست داده است قرار است یک عمل جراحی دیگر برای برداشتن پوست‌های اضافی سینه و بازو‌های او انجام شود. آریا اکنون از یک رژیم غذایی مناسب پیروی می کند و خود را برای انجام عمل جراحی ای که قرار است بعد از انجام امتحانات مدرسه روی او انجام شود آماده می‌کند.



 

11

۱۰ گزینه غذایی که زودتر پیرتان می کند

این خبر آرزوی چاق ترین پسر جهان برآورده شد + فیلم اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

کوچک کردن شکم با ۸ راه ساده‌ای که باورتان نمی‌شود

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، کوچک کردن شکم و رهایی از چاقی شکم و انباشتگی چربی آن راه مشکلی است، ولی ما راه‌های را برای از بین بردن آن برای همیشه پیدا کرده ایم. با روش‌های ساده زیر می‌توانید شکم تان را کوچک کنید.

روش‌های ساده زیر شکم تان را کوچک می‌کند:

برای از بین بردن چربی‌های شکم تان روز خود را با آب لیمو شروع کنید

این کار یکی از بهترین راه‎های درمانی برای چربی شکم است. اندکی آب لیمو را با آب گرم مخلوط کنید و به آن کمی نمک هم اضافه کنید. نوشیدن این مخلوط هر روز صبح باعث افزایش متابولیسم بدن و رهایی از آن توده‎ی شکمی می‎شود.

برای کوچک کردن شکم تان جایگزینی برای برنج سفید پیدا کنید

برنج سفید را در رژیم غذایی خود با دیگر محصولات غله‎ای جایگزین کنید. از جمله برنج قهوه‎ای، نان قهوه‎ای، غلات کامل، جو دو سر و کوینولا

برای کوچک کردن شکم تان با شیرینی جات خداحافظی کنید

از شیرینی جات، نوشیدنی‎های دارای مواد شیرین کننده و غذا‌های غنی از روغن دوری کنید. مصرف این غذا‌ها باعث افزایش چربی بدن اطراف مناطق مختلفی از بدن از جمله شکم و ران‎ها می‎شود.

اگر می‌خواهید شکم تان را کوچک کنید، به اندازه‎ی کافی روزانه آب بنوشید

آب بنوشید. نوشیدن آب بعد از فواصل زمانی منظم کمک به افزایش متابولیسم و پاک سازی بدن از سموم می‎کند.

۱۱ غذای سرطان زایی که هر روز مصرف می‌کنید

برای کوچک کردن شکم تان سیر خام بخورید

دو تا سه حبه سیر هر روز صبح بجوید و یک لیوان آب لیمو بعد از آن بنوشید. این راه درمانی فرآیند کاهش وزن را دو برابر کرده و باعث می‎شود گردش خون در بدن شما روان باشد.

از غذا‌هایی که دارای سبزیجات نیستند دوری کنید تا با چربی شکم مبارزه کنید

توصیه شده است تا جای ممکن از خوردن غذا‌های فاقد سبزیجات دوری کنید.

برای کوچک کردن شکم تان تا می‎توانید میوه‎ و سبزی بخورید

روزانه یک بشقاب میوه در صبح و شب بخورید. این امر باعث می‎شود بدن شما مملو از آنتی اکسیدان‎ها، مواد معدنی و ویتامین‎ها شود.

اگر شکم صافی می‌خواهید غذا‌های خود را پر ادویه کنید

استفاده از ادویه‎هایی نظیر دارچین، زنجبیل و فلفل سیاه در غذا باعث می‎شود بدن شما از مزایای سلامت زیادی بهره ببرد. آن‎ها کمک به مقاومت شما دربرابر انسولین و کاهش سطوح قند خون می‎کنند.

گیاهانی که برای تقویت مغز مفید هستند + اینفوگرافی

این خبر کوچک کردن شکم با ۸ راه ساده‌ای که باورتان نمی‌شود اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۱۱ غذای سرطان زایی که هر روز مصرف می‌کنید

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، حتما خوب می‌دانید که داشتن رژیم غذایی سالم یکی از مهمترین اقداماتی است که برای کاهش ابتلا به سرطان می‌توان انجام داد. برای محافظت از سلامت بدن، مواد غذایی سرطان زا را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

در ادامه این مطلب با ۱۱ ماده غذایی سرطان زا آشنا می‌شوید که باید هر چه سریعتر مصرف آن‌ها را به طور کامل قطع کنید. خوشبختانه برخی از این موارد در صورتی که با روش متفاوتی پخته شوند، خطری برای سلامتی به وجود نمی‌آورند. ولی باقی آن‌ها ارزش غذایی ندارند و مصرفشان باید محدود شود. نخوردن مواد غذایی محبوب کار ساده‌ای نیست، ولی با کمی اقتدار و تصمیم جدی می‌توانید راهی نو را پیش بگیرید.

۱- غذای رژیمی

شاید باورتان نشود، ولی بسیاری از مواد غذایی آماده که با نام غذای سالم و رژیمی به فروش می‌رسند، سرطان زا هستند. زمانی که چربی ماده غذایی به صورت طبیعی حذف گردد، ماده باقی مانده طعم چندان خوبی ندارد. پس تولید کنندگان مواد غذایی بعد از این مرحله شیرین کننده‌های مصنوعی و سدیم را جایگزین چربی می‌کنند.

این اقدام نه تنها باعث نمی‌شود فرد مصرف کننده غذای کم چربی مصرف کند، بلکه میزان زیادی ماده سرطان زا را وارد بدن خود می‌کند. در حقیقت بسیاری از خوراکی‌های بسته بندی شده حاوی مواد افزودنی هستند که یا اعتیاد به وجود می‌آورند و یا متاسفانه منجر به مرگ می‌شوند. برای کاهش وزن بهتر است از مواد غذایی کاملی مانند میوه و سبزیجات به جای مواد رژیمی تقلبی استفاده کنید. با مصرف این خوراکی‌های سالم از چربی و قند سالم، از عناصر ضروری رژیم غذایی که به میزان متعادل وجود دارند، لذت می‌برید.

۲- نوشابه‌های گازدار

بله، باید مصرف سودا و نوشابه‌های گازدار را هم کنار بگذارید. این نوشیدنی هیچ ارزش غذایی ندارد و فقط مقدار زیادی قند وارد بدن شما می‌کند. بدتر آنکه نوع قند یافت شده در نوشابه‌های گازدار از نوع شربت ذرت پر فروکتوز است. این ماده نوع بسیار غلیظ شده قند است و تجزیه آن برای بدن به سختی انجام می‌شود. این قند درون کبد باقی می‌ماند و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

کولا یا نوشابه سیاه نیز یکی از نوشابه‌های گازدار خطرناک است که علاوه بر قند ذکر شده، نوعی رنگ مصنوعی دارد که حاوی ماده سرطان زای شیمیایی ۴-MEI است. نوشیدن نوشابه‌های گازدار را کنار بگذارید و به جای آن به سراغ نوشیدن چای سیاه با طعم عسل یا آب میوه‌های طبیعی بروید.

۳- آرد سفید تصفیه شده

تصور نکنید که با نخریدن نان سفید دیگر از این ماده دوری کرده اید. آرد سفید تصفیه شده در بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده از ماکارونی و نان گرفته تا کیک و شیرینی وجود دارد. مشکل اینجاست که آرد سفید هر ذره از مواد با ارزش گندم را در حین عمل فرآوری از دست داده و در مرحله آخر با جریان زیاد گاز کلر به رنگ سفید با بافت ملایم در آمده است.

مصرف زیاد آرد سفید تصفیه شده احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد. به جای استفاده از نان سفید به سراغ نان‌های غله کامل بروید و به جای ماکارونی از برنج قهوه‌ای و کینوا استفاده کنید. اگر بخواهید خودتان در خانه نان بپزید، قطعا نتیجه سالمتری بر جای می‌گذارید.

۴- چیپس سیب زمینی

حقیقتا چیپس بسیار خوشمزه است، ولی مقدار زیادی اسید چرب ترانس، نمک، مواد نگهدارنده و نوعی ماده سرطان زای شناخته شده به نام آکریلامید دارد. این ماده سرطان زا در هر ماده غذایی که در درجه حرارت بالا گرمادهی شده و به صورت چیپس در می‌آید، یافت می‌شود چرا که این خوارکی‌ها در روغن داغ در حال سوختن سرخ می‌شوند. خوشبختانه گزینه‌های شور و ترد سالمتری در دسترس هستند.

برخی از بیسکوییت و کراکر‌ها به دلیل اینکه درون فر پخته می‌شوند و سرخ نمی‌شوند، انتخاب بهتری هستند. ذرت بو داده هم به دلیل اینکه از دانه غله کامل تهیه شده گزینه مناسبی است، به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.

گیاهانی که برای تقویت مغز مفید هستند + اینفوگرافی

۵- روغن‌های هیدروژنه

شاید تصور کنید که روغن‌های گیاهی و نباتی سالم‌تر هستند. باید بدانید که در واقع این روغن‌ها به صورت طبیعی از درون گیاه خارج نمی‌شوند، بلکه به صورت شیمیایی و طی فرآیندی به نام هیدروژنه کردن به دست می‌آیند. روغن‌های هیدروژنه حاوی مقدار زیادی اسید چرب امگا ۳ هستند و مصرف مقدار زیاد آن باعث افزایش احتمال بروز سرطان می‌شود.

بسیاری از محصولات پخته شده تجاری با استفاده از روغن‌های هیدروژنه تولید می‌شوند. برای آشپزی در خانه از روغن زیتون، سویا و کانولا استفاده کنید. برای سلامت بیشتر می‌توانید انواع شیرینی، کیک و حتی نان را درون خانه آماده کنید یا برای خرید در فروشگاه‌ها به برچسب روی خوراکی‌ها و مواد تشکیل آن‌ها بیشتر دقت کنید.

۶- مارگارین

مارگارین به عنوان جایگزین کره، گزینه بدتری به شمار می‌رود. به دلیل اینکه این ماده از روغن‌های گیاهی ساخته شده، سرشار از اسید چرب ترانس است. مارگارین احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد، زیرا در فرآیند تولید آن، روغن‌ها در درجه حرارت بالایی گرمادهی می‌شود که موجب تولید مواد شیمیایی خطرناک لیسیدول و ۳-MCPD می‌گردد. زمانی که این مواد شیمیایی هضم می‌شوند، سم خطرناکی را درون بدن آزاد می‌کنند. بهتر است همان کره را مصرف کنید، ولی در مصرف حجم آن بی گدار به آب نزنید.

۷- گوشت قرمز کبابی یا فرآوری شده

گوشت قرمز منبع غنی پروتئین محسوب می‌شود، ولی مقدار زیادی هم اسید چرب اشباع شده دارد. مصرف این ماده خوراکی باید به صورت محدود صورت بگیرد و در حین مصرف، به طبخ و نحوه آماده سازی آن دقت شود. زمانی که گوشت را کباب می‌کنید، لکه‌های سیاه و زغالی روی گوشت کبابی نشانه واضحی از حضور ماده آکریلامید است، این ماده سرطان زا در اثر حرارت بالا به وجود می‌آید. بر اساس برخی از مطالعات، گوشت زغالی سرطان لوز المعده را تا ۶۰ درصد افزایش می‌دهد!

گوشت‌های کنسروی و فرآوری شده مانند سوسیس، کالباس و مانند آن هم به دلیل نحوه تولیدشان خطرناک هستند. مواد شیمیایی سرطان زا مانند نیتریت و نیترات برای ماندگاری بیشتر گوشت استفاده می‌شود، ولی برای بدن مضر هستند. حتی دودی کردن گوشت هم نوعی متد خطرناک برای محافظت و عمر بیشتر آن است.

۸- پاپ کورن مایکروویوی

آماده کردن پاپ کورن در مایکروویو بسیار ساده است، ولی باید بدانید که پاکت‌های آماده آن واقعا سمی هستند. این پاکت‌ها با ماده شیمیایی به نام PFOA که عامل سرطان است، پوشش دهی شده اند. کره استفاده شده در این ذرت که برای طعم دهی به کار می‌رود نیز به نوعی خطرناک بوده و حاوی ماده شیمیایی به نام دی استیل است. برای آماده کردن ذرت می‌توانید دانه‌های تازه و سالم را به صورت باز خریداری کرده و با روغن زیتون و سبزیجات معطر طعمدار کنید.

۹- مواد غذایی کنسروی خصوصا گوجه فرنگی

معمولا سبزیجات زمانی که به صورت کنسروی نگهداری می‌شوند، مواد مغذی کمتری نسبت به انواع تازه یا حتی فریز شده دارند و دلیل آن هم مقدار زیاد سدیمی است که در فرآیند محافظت و نگهداری به کنسرو اضافه شده است. میوه‌های کنسروی در شربت ذرت فروکتوزی نگهداری می‌شوند. ولی این نکته دلیل ممنوعیت توصیه شده در مصرف کنسرو‌ها نیست. مشکل واقعی خود قوطی‌ها هستند. این قوطی‌ها با ماده شیمیایی به نام بیسفنول‌ای یا BPA پوشش دهی شده اند. BPA به عنوان بازدارنده هورمونی شناخته می‌شود و با سرطان نیز در ارتباط است. هیچ راهی وجود ندارد که این ماده شیمیایی درون ماده غذایی داخل قوطی کنسرو وارد نشود، ولی در رابطه با غذا‌های اسیدی مانند گوجه فرنگی تاثیر آن بیشتر می‌شود. بهتر است از کنسرو استفاده نکنید مگر اینکه برچسب عاری از BPA روی آن وجود داشته باشد.

۱۰- ماهی سالمون پرورشی

ماهی سالمون وحشی زندگی سالمتری دارد و قادر است از هر غذایی که دوست دارد، لذت ببرد. غذای این ماهی‌ها زمانی که کوچک هستند شامل زئوپلانکتون و بی مهرگان کوچک بوده و زمانی که بزرگتر می‌شوند از شاه ماهی و ماهی کریل تغذیه می‌کنند. در حالی که ماهی سالمون پرورشی معمولا با ترکیبی از ماهی‌های مختلف، غذای گیاهی و آنتی بیوتیک‌ها تغذیه می‌شوند.

سالمون وحشی در اثر تغذیه‌ای که دارد، به طور طبیعی صورتی رنگ است، ولی پرورش دهنده‌های ماهی سالمون رنگ صورتی را به غذای آن‌ها اضافه می‌کنند تا ظاهر طبیعی داشته باشند. نتیجه نهایی نوعی ماهی پرورشی سرشار از ماده سرطان زای PCB، دی اکسین و جیوه است. این ماهی همچنین اسید چرب امگا ۳ کمتری برای سلامت قلب دارد. به یاد داشته باشید که همیشه ماهی سالمون وحشی بخرید تا هم طعم بهتری داشته باشد و هم مواد غذایی مورد انتظار را به بدن شما برساند.

۱۱- میوه و سبزیجات غیر ارگانیک

محصولات ارگانیک قیمت بالاتری نسبت به محصولات دیگر دارند. دلیل ترجیح استفاده از انواع میوه وسبزیجات ارگانیک این است که اغلب کشاورزان از سموم و کود‌های شیمیایی مختلفی در حین پرورش گیاهان استفاده می‌کنند که برای سلامت بدن مضر است. برای مثال علف کش آترازین باعث رشد تومور و اختلالات تولید مثلی می‌شود. برای کاهش مصرف مواد شیمیایی سرطان زا از محصولات ارگانیک استفاده کنید تا بتوانید سلامت بیشتر و عمر طولانی تری به خود ببخشید. /برترین ها

۷ دمنوش گیاهی خواب آور که بهتر از هر قرص خوابی هستند!

این خبر ۱۱ غذای سرطان زایی که هر روز مصرف می‌کنید اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.

۱۰ خوردنی مفید برای کنترل قند خون

به گزارش بخش اجتماعی سایت خبرهای فوری، کلید تنظیم قند خون در افراد مبتلا به پیش‌دیابت یا دیابت، داشتن برنامه غذایی مناسب این بیماری است.

فهرستی از انتخاب‌های مناسبِ افراد مبتلا به دیابت برای افزودن به رژیم‌ غذایی‌شان آورده شده است:

۱) انواع حبوبات: همه انواع حبوبات اعم از عدس، لوبیا قرمز، لوبیا چیتی، لوبیا سیاه یا نخود، شاخص گلوکز (شاخص گلیسمی) پایینی دارند و این بدان معناست که کربوهیدرات موجود در خود را به تدریج آزاد می‌کنند. از همین رو احتمال افزایش قند خون پس از مصرف آن‌ها بسیار پایین است. بر اساس یک مطالعه اخیر، مصرف روزانه یک فنجان حبوبات به مدت سه ماه به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم گلیسمی، سطوح هموگلوبین گلیکوزیله را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد.

۲) سیب: بسیاری از افراد تصور می‌کنند هیچ میوه‌ای در رژیم غذایی افراد دیابتی وجود ندارد اما این تصور اشتباه است. میوه‌هایی هم‌چون سیب که شاخص گلیسمی پایینی دارند را می‌توان در رژیم غذایی دیابتی مصرف کرد. خوردن روزانه یک سیب مزایای دیگری نیز دارد چرا که سیب حاوی فیبر بالا و ویتامین C بوده و فاقد چربی است. هم‌چنین نیاز به گفتن این نکته نیست که میان‌وعده‌ای راحت و قابل حمل محسوب می‌شود. می‌توانید سیب را به صورت خام بخورید یا با دارچین پخته و میان‌وعده‌ای گرم تهیه کنید.

۳) پودرهای مخصوص دیابت: بعضی روزها تصمیم‌گیری برای انتخاب یک خوردنی‌ مناسب می‌تواند کار دشواری باشد. اما برخی پودرهای آماده در بازار وجود دارد که حاوی کربوهیدرات‌هایی است که به آرامی هضم و جذب می‌شوند تا به کاهش قند خون کمک کنند و از این رو برای دیابت مناسب هستند. این پودرها معمولا در هر وعده کمتر از ۲۳۰ کالری دارند. در صورتی که این پودرها را همیشه به همراه داشته باشید، می‌توانید در هر زمان آن را با آب مخلوط کرده و میان‌وعده‌ای سالم و ایمن داشته باشید.

۴) بادام: این نوع از آجیل سرشار از منیزیم است که می‌تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین خود را به طور موثرتری مصرف نماید. در صورت امکان روزانه حدود ۲۳ دانه بادام کامل را به رژیم غذایی خود اضافه کنید که حدود ۲۰ درصد از نیاز شما به ماده معدنی منیزیم که متعادل‌کننده قند خون است را تامین می‌کند. علاوه بر این آجیل‌هایی مانند بادام سرشار از اسیدهای چرب تک زنجیره‌ای اشباع نشده، پروتئین و فیبر زیاد هستند که آنها را به میان‌وعده‌ای مناسب برای افراد دیابتی تبدیل می‌کند. می‌توانید بسته‌های کوچک ۳۰ گرمی بادام آماده کنید تا روزانه یکی از آن‌ها را مصرف کنید.

۵) اسفناج: هر فنجان از این برگ سبز پخته شده ۲۱ واحد کالری دارد و سرشار از منیزیم مفید برای قند خون و فیبر است. می‌توانید اسفناج را به صورت خام، تفت داده با روغن زیتون یا پخته یا مخلوط با دیگر سبزیجات مصرف کنید. ‌هم‌چنین می‌توانید مشتی از برگ‌های کوچک اسفناج را به اسموتی خود اضافه کرده یا از آن به جای کاهو در سالاد استفاده کنید.

۶) دانه چیا: ممکن است شنیده باشید که کنترل یا کاهش وزن یکی از بهترین راه‌هایی است که می‌توانید برای بهبود سطح قند خون خود انجام هید. دانه‌ چیا از خوردنی‌هایی است که در این زمینه به شما کمک می‌کند. در یک مطالعه اخیر مشخص شد افراد دیابتی که برای شش ماه روزانه حدود ۳۰ گرم از دانه چیا را به رژیم غذایی با محدودیت کالری خود اضافه می‌کنند پس از مدتی با کاهش حدود دو کیلوگرمیِ وزن و حدود چهار سانتی‌متری از دور کمر خود روبه‌رو می‌شوند. علاوه بر آن این دانه‌ها سرشار از فیبر بوده و حاوی پروتئین و ۱۸ درصد از میزان مورد نیاز کلسیم مصرفی فرد است. برای مصرف این دانه‌ها می‌توانید یک چهارم از یک فنجان دانه‌ چیا را با یک فنجان شیر یک درصد چربی یا فاقد چربی و نیمی از یک فنجان از میوه‌های برش‌زده مخلوط کرده و آن را شب در فریزر قرار داده و صبح برای صبحانه میل کنید.

۷) بلوبری: بلوبری حاوی ترکیباتی است که ثابت شده به کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بهبود چگونگی استفاده بدن از انسولین کمک می‌کند. یک مطالعه اخیر نشان داد مصرف روزانه حدود دو فنجان بلوبری، حساسیت به انسولین را در افراد مقاوم به انسولین و با اضافه وزن بهبود می‌بخشد. بلوبری هم‌چنین یک منبع عالی فیبر و سایر مواد مغذی مانند ویتامین C و آنتی اکسیدان ها است. می‌توانید یک فنجان بلوبری به اسموتی خود اضافه کنید یا نیمی از یک فنجان بلوبری تازه یا منجمد را با یک قاشق سر صاف از ماست بدون شیرینی مخلوط کرده و میل کنید.

۸) بلغور جو دوسر: بلغور جو دوسر تنها برای قلب شما مفید نیست بلکه غذایی است که به کنترل قند خون نیز کمک می‌کند. بلغور جو دوسر و جوی پرک نیز مانند سیب شاخص گلیسمی پایینی دارند. اما باید توجه کرد که اگرچه بلغور جو دوسر و جوی پرک به دلیل فرآوری شدن شاخص گلیسمی پایینی دارند اما جوهای فرآوری نشده شاخص گلیسمی بالایی داشته و برای قند خون مناسب نیستند. می‌توانید بلغور جو دوسر یا جوی پرک را با ادویه ماسالا پخته یا همراه با بلوبری طبخ کرده و به عنوان صبحانه‌ای گرم میل کنید.

۹) زردچوبه: این ادویه طلایی حاوی کورکومین است. این ماده می‌تواند به حفظ سلامت پانکراس کمک کرده و از تبدیل پیش‌دیابت به دیابت نوع ۲ جلوگیری کند. محققان طی یک مطالعه به مدت ۹ ماه به برخی از شرکت‌کنندگان مطالعه روزانه ۱۵۰۰ میلی‌گرم مکمل کورکومین و برخی دیگر از دارونماها را دادند. در نهایت ۱۶ درصد از افرادی که دارونما استفاده ‌می‌کردند به دیابت مبتلا شدند، این در حالی است که هیچ یک از افرادی که مکمل کورکومین مصرف می‌کردند به این بیماری مبتلا نشدند. این مطالعه چگونگی تاثیر ادویه‌ای قدیمی مانند زردچوبه را بر بهبود حساسیت افراد به انسولین مشخص کرد. می‌توانید ادویه کاری خود را با میزان مناسبی از زردچوبه مخلوط کنید و این ادویه را روزانه در غذاهای خود استفاده نمایید.

۱۰) چای بابونه: چای بابونه برای بسیاری از بیماری ها به مدت طولانی مورد استفاده قرار گرفته است. تحقیقات موجود حاکی از خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد سرطانی این چای بوده و یک مطالعه اخیر نشان داده که می‌تواند به کنترل قند خون نیز کمک کند. در این مطالعه شرکت‌کنندگان به مدت شش هفته روزانه سه بار بعد از هر وعده غذایی یک فنجان چای بابونه نوشیدند. نتایج مطالعه حاکی از کاهش قند خون، انسولین و مقاومت به انسولین در این افراد بود. می‌توانید بعد از شام یک فنجان چای بابونه را همراه با یک تکه از لیمو برای بهبود طعم و افزایش ویتامین C آن بنوشید. /ایسنا

توصیه‌های یک متخصص ریه درباره مواد شوینده و آلرژی‌های فصل بهار

این خبر ۱۰ خوردنی مفید برای کنترل قند خون اولین بار در خبرهای فوری و مهم. پدیدار شد.